Szakembereink immáron 10 éve nyújt minőségi szolgáltatást ügyfelei számára. Családias vállalkozásunk csak képzett szakembereket alkalmaz.

Elérhetőségeink:
+36-70-392-8111

hello@dryvithoszigeteles.hu

© 2021 Dryvit Hőszigetelés

Szüntesse meg a nedves falfelületeket, ezzel megakadályozva az olyan egészségügyi panaszok kialakulását, mint az asztma, allergia, és egyéb légúti megbetegedések.

Falszigetelés

Komplett falszigetelési megoldások a legmodernebb technológiákkal. Előzze meg a vizes falak által keletkezett penész szaporodását. Csökkentheti a légúti panaszok kialakulásának esélyét.

Tetőszigetelés

Mivel a meleg levegő felfelé áramlik, a tető szigetelés kiemelten fontos, ugyanis itt tud a legtöbb hő eltávozni egy nem megfelelő tetőszigetelés esetében. Csökkentse fűtési költségeit minőségi tetőszigeteléssel.

Lábazat szigetelés

A lábazat szintén kiemelt fontossággal bír, mivel közvetlenül érintkezik a talajjal, ezért folyamatosan nedves közegben van, nem csak esőzések idején. Kerülje el a felázást, profi lábazatszigeteléssel.

Pince szigetelés

A pincék, mélygarázsok kiemelt beázási veszélynek vannak kitéve nagy esőzések idején. Óvja meg értékeit, és előzze meg a nagy anyagi károkkal járó pince beázását. Szigetelje otthonát tetőtől talpig!

Utólagos szigetelés

A szigetelés hibáit sajnos már csak akkor fedezzük fel, amikor megtörtént a beázás. Utólagos szigeteléssel megszüntetjük a beázásokat, és megszabadulhat minden kellemetlenségtől ami a beázással jár.

Dryvit szigetelés

Manapság a legkeresettebb szigetelési technológia, amivel akár utólagosan is szigetelhetjük otthonát. A legjobb szigetelő tulajdonságokkal rendelkező hőszigetelési eljárás, amivel nagyban csökkentheti energiaköltségeit.

Miért válasszon minket?

Minőségi Garancia:

Minden elvégzett munkára 5 év garanciát vállalunk, ingyenes felméréssel!

Teljeskörű ügyintézés

Lakásszigetelés tetőtől talpig a pincétől a padlásig. A tervezéstől a kivitelezésig, ami az állványozást és a takarítást is tartalmazza.

Megbízható csapat

Szakembereink már több mint 10 éve nyújtanak minőségi szolgáltatást. Munkánkat folyamatos ellenőrzés alatt végezzük.

Családi házak hőszigetelése, közétgyapot, nikecell vagy grafitos szigeteléssel? Segítünk kiválasztani az Ön számára legideálisabb szigetelőanyagokat és technikákat. Vegye fel velünk a kapcsolat szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére.