Szép és hasznos, mi az? A homlokzati hőszigetelés!

A homlokzati hőszigetelést kérik leggyakrabban és az első helyen az ingatlanok tulajdonosai. Mi a szerepe és miért fontos ez a szigetelés típus?

Azt senkinek nem kell ecsetelni, hogy a hőszigetelés mennyire lényeges funkcióval rendelkezik. Nem létezik energiahatékonyság, komfort és megtakarítás sem egy hatékony hőszigetelő rendszer nélkül.

Ne maradjon fedetlen a homlokzat!

Az épület külső felületei vannak legjobban kitéve a hőveszteségnek, közülük is a homlokzat az, ami a legnagyobb mérettel rendelkezik. Kézenfekvő, tehát, hogy a homlokzat elsőbbséget élvez, ha a hőveszteség mérsékléséről, illetve megakadályozásáról van szó.

A jó hír az, hogy a homlokzati hőszigetelés kialakítását nem kötik szigorú időrendi szabályok. Ez azt jelenti, hogy az építkezés folyamán is lehet vele tervezni, de utólagosan is el lehet készíttetni.

Nem véletlen, hogy az ingatlan felújítással kapcsolatos munkák nagy részét az ilyen jellegű megrendelések teszik ki. Egy korszerű, szakszerűen kiépített hőszigetelő rendszer a homlokzaton, akár harminc, negyven százalékkal is csökkenteni tudja az ott távozó hőveszteséget. Az sem elhanyagolható szempont, hogy az ingatlan külseje is esztétikusabbá válik.

Mit tehet még?

Felmerülhet Önben a kérdés, hogy ennyi önmagában elegendő e a rezsi összegének lefaragásához és a kellemesebb otthon megteremtéséhez. A válasz ott van az ingatlanában. A hőszigetelés hatását természetesen lehet tovább fokozni. A leggyakrabban a nyílászárók cseréjével növelhető a hőszigetelés hatékonysága, ami hozzájárul a csendesebb terek megteremtéséhez is.

Mindig igaz, hogy a kitűzött célt csak a megfelelő eszközökkel lehet elérni. Válasszon márkás, megbízható anyagokat, szakavatott csapatot és ragaszkodjon a korrekt kivitelezéshez!

A családi háza még nem tökéletes? Szeretné, ha rendelkezne egy hiánytalan védelmi rendszerrel az energiapazarlás és a hőingadozás ellen? Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg a szolgáltatásunkat családi ház hőszigetelésére! A komoly érdeklődőknek szívesen készítünk átfogó árajánlatot, illetve egyeztetünk időpontot helyszíni felmérésre az elérhetőségeinken.