Szakembereink immáron 10 éve nyújt minőségi szolgáltatást ügyfelei számára. Családias vállalkozásunk csak képzett szakembereket alkalmaz.

Elérhetőségeink:
+36-70-392-8111

hello@dryvithoszigeteles.hu

© 2021 Dryvit Hőszigetelés

Kezdhetjük tervezni a felújítást! Néhány nappal ezelőtt végre minden részlet megjelent a 2021-es lakásfelújítási támogatással kapcsolatban.

Segítünk, összefoglaltuk a főbb pontokat

Akár 3 millió forint lakásfelújítási támogatást biztosít az állam.

Akár egy 6 millió forintos felújítás is elvégezhető.

A költségeket utólag térítik meg Mindenfajta felújítási munkára igénybe vehető.

Legalább egy gyerek neveléséhez kötött az otthonfelújítási támogatás.

Legalább egy év folyamatos tb-jogviszonnyal kell rendelkezni az igényléskor.

Feltétel a köztartozás mentesség

 

Mire lehet igénybe venni?

 

A otthonfelújítási támogatás beltéri és kültéri munkálatokra is elszámolható. Felhasználási köre jóval bővebb, mint a korszerűsítésre igényelt csok. Így például igénybe vehető akár lakásfestésre vagy konyhafelújításra is. A pontos részleteket a vonatkozó az 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet rögzíti. Az alábbi munkákra igényelhető majd lakásfelújítási támogatás: festés, mázolás nyílászárócsere fűtéskorszerűsítés napelemes rendszerek kiépítése új kazán, bojler vásárlás és bekötés napkollektor, napelem vásárlása klímaberendezés beépítése vagy cseréje közmű bekötés (víz-, csatorna-, elektromos-, gáz-közműszolgáltatás bevezetése) fürdőhelyiség, WC kialakítása, gipszkartonozás ingatlan külső vagy belső szigetelése galéria vagy lépcső beépítése tetőcsere tetőfelújítás garázs felújítás nyári konyha felújítása meghatározott asztalosmunkák (pl. beépíthető bútor vagy konyhai gép beépítése, cseréje) kerítés építése

 

 

Minden család csak egyszer veheti igénybe 2021. január 1-től igényelhető, 2022. december 31-ig.

 

Mikor fizetnek?

A finanszírozás utólagos, vagyis amint befejeztük a munkálatokat, minden számlát összegyűjtöttünk, csak akkor tudjuk a teljes dokumentációt benyújtani. 30 nap az elbírálás és ezt követően 5 napon belüli az utalás. Ha hiányos a benyújtott anyag, 60 napunk van rá, hogy pótoljuk a hiányt.

 

 

Mit jelent az 50:50 százalék?

A támogatási összeg felét munkadíj, felét anyagköltség címen kérhetjük. Azonban arra figyeljünk, hogy hiába van pl. 4 millió forintnyi számlánk, ha csak 500 000 Ft-nyi a szól munkadíjról, akkor az igényelhető 2 millió forint helyett csak 1 milliót kaphatunk, hiszen érvénybe lép az 50 százalékos szabály. Ugyanez igaz fordítva is, ha 3 millio a munkadíj és 2 millió az anyagszámlánk, akkor az igényelhető támogatás 2,5 millió forint vagyis 1,25 munkadíj és 1,25 millió anyagköltség támogatást kaphatunk